skip to Main Content

Vi forhandler CeramicSpeeds produkter, et komplet sortiment af kugle- og rullelejer med højere performance end traditionelle stållejer.

Disse lejeløsninger hjælper industrien med optimeringer, så der opnås nye konkurrencefordele. Kravene til de komponenter der anvendes i industrien er stadig stigende. De traditionelle materialer, som f.eks. stål, presses til grænsen af deres anvendelse. Men med nye materialeteknologier, som gør brug af keramik og coatings, udvides mulighederne markant for fortsat optimering.

I over 15 år har CeramicSpeed  udelukkende arbejdet med specialisering inden for keramiske lejer til industrien og har hjulpet flere hundrede virksomheder til store driftsøkonomiske besparelser ved at optimere med CeramicSpeed Lejer. Virksomhederne er gået væk fra ideen om løbende udskiftning af lejer og er i stedet gået over til at anvende lejer, der holder.

Vi kan hjælpe jer med følgende:

 CeramicSpeed Y leje

                                                                                                                          

https://www.youtube.com/watch?time_continue=71&v=nRLme4HFiWY

Lavere energitab i CeramicSpeed Lejer

Graf over energitab i lejer

Reduceret energiforbrug med garanti

Siden 2009 har CeramicSpeed i samarbejde med ledende virksomheder som Grundfos, DONG, Danish Crown, Dansk Energi Analyse, Nordvestjydsk Erhvervsråd, NOE og WEG arbejdet på at udvikle og dokumentere de mest energieffektive lejer. Projektet er delvis finansieret af Elforsk. Lejerne anvendt i projektet er traditionelle stållejer og CeramicSpeed LongLife Insulate Lejer.

Projektet er afsluttet og vandt Elforsk Prisen 2013 på grund af de opsigtvækkende resultater. Afhængig af lejestørrelse kan der spares 50-70% energi ved at anvende CeramicSpeed Hybridlejer.

Målinger på de store 6318 lejer viser en markant lavere driftstempertur på CeramicSpeed Lejerne med keramiske kugler. Dette gælder både for lejer med og uden frikterende tætninger. CeramicSpeed Lejerne har 20-45ºC lavere driftstemperatur både ved høje og lave temperaturer.

Nedkøringstiden var 2-4 gange længere for CeramicSpeed Lejerne (158-424 sekunder) end for standardlejerne (69-134 sekunder). Det er et klart udtryk for, at CeramicSpeed Lejerne har lavere tab end de tilsvarende lejer med stålkugler (se figur 1). For lejer med frikterende tætninger er der generelt målt og beregnet større lejetab, men også her gælder, at CeramicSpeed Lejerne har mindre temperaturstigning, længere nedkøringstid og lavere lejetab end standardlejer med stålkugler. Samlet har de udførte test dokumenteret, at tabet i 6318 lejerne reduceres med minimum 50%.

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close