skip to Main Content

Vi er altid lagerførende i et bredt og varieret udvalg af pumper

Både Entreprenørpumper, kloak – og spildevandspumper, pumper til afvanding, dræning, til industrielt spildevand, mudder, gylle, kældre mv.

Herudover har vi også et stort udvalg i KLEEpump og Dreno pumper. De kan leveres både med og uden automatisk stop, og du kan selv vælge om det skal være en model i støbejern eller rustfast.

Kontakt vores specialist, Peter Bjerrum for nærmere aftale på mobil nr. 4018 5800 eller pr. mail : pb@hme-elektro.dk

Nedenfor kan du se et udpluk af vores program samt klikke på linksene for yderligere information.

KSP Pumpe

KSP er en lille effektiv og prisgunstig entreprenørpumpe og afvandingspumpe i høj kvalitet. Anvendes i forbindelse med udgravninger eller som sikkerhed mod oversvømmelse i kældre og haver.

Polyurethan vortex impelleren sikrer stor modstandsevne over for sand og grus. Omrøreren i bundstykket tilsikrer en ensartet viskositet og minimerer driftsstop som følge af tilstopning.

Kan leveres med 1x230V tilslutning med dansk stikprop eller 3 x400V og med forskellige typer automatik.

VP Pumpe

VP er en alsidig og driftsikker dræn- og afvandingspumpe i høj kvalitet. Fritstrømshjulet sikrer en god fripassage, hvilket gør pumpen anvendelig mange steder. 1- og 3-faset med eller uden automatik. Løftehøjde op til 31 meter. Kapacitet op til 78 kubikmeter i timen.

Dreno pumper

Dreno pumper Serie A – Gråt spildevand Dreno type A kanalhjulspumper til gråt spildevand. Lang driftstid. Til tørstof bestående af faste partikler. 4 polede pumper, hvilket optimerer levetid og kapacitet.
Med lækagedetektor. Op til 7,5 kW i Atex-version. Bør vælges ved begrænsede løftehøjder.

Dreno pumper Serie V – Sort spildevand Dreno type V – Vortex pumpen er beregnet til sort spildevand. Fritstrømshjul, velegnet til spildevand med ubestemmeligt tørstof. Gode selvrensende egenskaber og derved færre driftstop. 4 polede pumper, optimerer levetid og kapacitet. Med lækagedetektor. Op til 7,5 kW i Atex-version. Bør vælges ved begrænsede løftehøjder.

Dreno pumper Grix – kniv GRINDER Dreno Grinder pumpe. Beregnet på privat segmentet. Med effektivt knivsystem. Bemærk at GRIX også leveres med flyder automatik for både 1 x 230v og 3 x 400v. Velegnet til det åbne land.

Dreno pumper serie G – Grinder Dreno Grinder pumpe type G (M/T) professionel. Velegnet til hårde miljøer, herunder industri og landbrug. Med stærkt knivsystem til ensartet tørstof og effekt til at klare højere løft. Med lækagedetektor. Op til 7,5 kW i Atex-version.

Dreno Box pumpestation en er ideel i private installationer, hvor afløbet er placeret i et højere niveau. Kan anvendes til følgende væsker: Regnvand, gråt vand og spildevand.                                                                                  Installation: Dreno Box er hurtig og nem at installere. Produktet leveres med eller uden kobling af fod- og flydeafbryder. Kapacitet: 200 eller 600 liter.

Styretavler for pumper :

Komplet styretavle for 1 eller 2 pumper. Én tavle for pumper fra 0,37 kW op til 6,5 kW. For regulering med niveau-afbryder eller tryktransmitter (4-20mA).
Elektronisk motorværn. Komplet med montagebeslag og forskruninger. IP 55. Meget enkelt setup med få parametre.

Se hele vores produktprogram her

Vil du vide mere om opsætningen af styringerne kan du se det her

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close